top of page

Tim

Wij wonen in de Oosterpoort, waar betaald parkeren geldt. Ondanks het betaald parkeren hebben wij op tijden enorm “parkeeroverlast” tijdens evenementen in de Oosterpoort en in de stad etc. Tegenwoordig hebben veel mensen 2 of meer auto’s per huishouden. Daarnaast staan er veel camperbusjes die zogenaamd "dagelijks" gebruikt worden gestald in de wijk. Dit alles zorgt ervoor dat je regelmatig een half uur kwijt bent om überhaupt een plek in een parkeervak te vinden en soms 2 of 3 straten verder in de wijk moet parkeren. Wat voor aantal van onze oudere buren die iets minder mobiel zin zeer onwenselijk is. Wellicht zou het helpen om in de wijken met zo’n hoge parkeerdruk, alleen nog parkeren voor vergunninghouders toe te staan. - Maximaal 1 parkeervergunning per huishouden of de prijs van iedere volgende vergunning enorm te verhogen. - Campers en werkbussen, die zo groot zijn dat ze twee plekken in beslag nemen geen vergunning meer te verlenen. Ik zou het niet erg vinden om het dubbele voor mijn vergunning te betalen als dit zou betekenen een gegarandeerde parkeerplek voor mijn huis of in ieder geval in mijn straat te kunnen krijgen.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Anoniem

Ik heb begrepen dat er een andere parkeerbeleid van de bezoekerspas zal komen. Hier heb ik mijn zorgen over. De 100 uur die je voor €25 zou kunnen krijgen is bij lange na niet genoeg als je vergelijkt

Klaas

Betaald parkeren in De Oosterpoort prima, maar niet tot 22.00 uur maar tot 18.00 uur. Maakt het bezoekers bijv. op verjaardagen een stuk gemakkelijker ondanks de nabijheid van het cultuurcentrum.

bottom of page